Dobrodošli na Component-Mart.hk
Slovenija

Izberi jezik

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Preklic
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Domov > Novice > Točna točka: farmacevtska elektronika obljublja resnične izboljšave za paciente

Točna točka: farmacevtska elektronika obljublja resnične izboljšave za paciente

Viewpoint: Pharmaceutical electronics promise real improvements for patientsNaprave, ki pomagajo pri izdajanju farmacevtskih izdelkov, imajo dva namena: zmanjšati napake pri predpisovanju zdravil in obravnavati neuporabljene ali nepotrebne odpadke zdravil.

Medtechovi stroji, ki opredeljujejo, katera zdravila so povezana s katerim bolnikom, ter avtodemporacijo pravilnih zdravil in v pravilnem odmerku za posebne potrebe, utirajo pot do zmanjšanja napak na receptu.

Elektronski napredek v atomski sili (AFM) predstavlja vrhunec farmacevtskih tehnoloških inovacij, namenjenih preučevanju in izboljšanju sistemov za izdajanje zdravil, kot so IV-ji, da bi razmislili o tem, kako zdravila vplivajo na bolnike. Občutljiva oprema lahko prilagodi vedenje zdravil ali povzroči opozorila, če zdravilo ne deluje ali povzroča škode.

Vpliv na zdravstveno varstvo

Farmacevtske droge je mogoče predpisati ali dajati. Ko so predpisane v bolnišnicah NZS, presenetljivo 85% zdravniških receptov napišejo mladi zdravniki. Na oddelkih in v operacijskih centrih, kjer se uporabljajo sistemi za dajanje zdravil, kot so IV, se svetovalci hitro odločijo, kaj je potrebno in koliko.

Na žalost, kadar je človeško vpletanje, gre za človeške napake in odpadke. Jasno je, da se farmacevtske napake na farmacevtski ravni lahko izognemo farmacevtom robotov, ki se oddaljujejo od natančnega vnosa in ne s podpisom zdravnika.

Z več kot eno milijardo receptov, napisanih vsako leto, in medicine, ki je najpogostejša intervencija v kateri koli zdravstveni službi, vključene številke so vedno ogromne. Združeno kraljestvo je eden od vodilnih pri razumevanju naših stopenj napak pri upravljanju z drogami in uspešno ohranja to stopnjo nizko v primerjavi z drugimi državami.

Še vedno pa je na leto 237 milijonov napak, od katerih je kar tri četrtine povzročilo nekaj škode, 712 smrtnih primerov na leto, ki jih neposredno povzročajo zdravila.

Prihodnost farmacevtske elektronike

Če se spomnite šele pred 15 leti, nismo imeli operacij ključavnice, zdaj pa robotsko orožje pomaga pri teh operacijah, napredna farmacevtska tehnologija je, kjer bo Medtech največji vpliv.

Mineralna elektronika, ki preučuje na mikroskopski ravni, povezava med intracelularno dejavnostjo in funkcijo inženirskih nanomaterialov preučuje nanodelce z drogami.

Veliko znanega že preučuje nanodelce in njihove učinke na celice po celičnem sprejemanju, brez podrobnega razumevanja, ali so rezultati teh interakcij lahko ugodni ali ne. Medsebojno delovanje, ki je pozitivno, bo privedlo do izboljšav v zvezi z dostavo zdravil, pa tudi sestavo zdravil, ki so predpisana.

Končni rezultat bo natančnejša intervencijska intervencija in večje novosti pri robotih, ki lahko dajo droge, medtem ko so povezani z internetom stvari (IoT).

S farmacevtskimi podjetji, ki se na teh področjih selijo v zunanje izvajanje raziskav in razvoja, ima EMS veliko možnosti za sodelovanje z inovativnimi podjetji Medtech pri napredku na področju farmacevtske tehnologije.

Upoštevajoč verjetnost, da delajo na tem področju elektronike, bo prinesel resnične izboljšave za paciente, je tudi nagrajeno področje za delo.

Phil Simmonds je generalni direktor skupine EC Electronics. Phil nadzoruje proizvodnjo in oskrbo v Združenem kraljestvu, Romuniji in Hongkongu.