Dobrodošli na Components-Mart.com
Slovenija

Izberi jezik

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Preklic
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Domov > Pogoji uporabe
Vroče Blagovne znamkeVeč
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Pogoji uporabe

Pogoji uporabe -Mart.com:


Ta sporazum podrobno določa pogoje in pogoje www.Components-Mart.com, če imate kakršnakoli vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!

Preden ste se registrirali v sistemu Components-Mart.com.once, ki ste se uspešno registrirali, berite ta izraz uporabe in izjavo o zasebnosti, menite, da ste prebrali, sprejeli in sprejeli vse pogoje v zvezi z uporabo in izjavo o zasebnosti. če bomo spremenili to izjavo, bomo objavili posodobljeno različico na Components-Mart.com. vsa vsebina sporazuma začne veljati na dan objave. če se ne strinjate s to revizijo, morate prekiniti odnos s Components-Mart.com.

1, REGISTRACIJA UPORABNIKA:

1), Usposobljenost uporabnika:
Vsi uporabniki Component-Mart.com morajo biti podjetja ali posamezniki, ki lahko po zakonu podpišejo omnibus pravno zavezujočo pogodbo. Ne uporabljajte naše storitve, če niste usposobljeni. Ne morete prenesti ali prodati svojega računa Components-Mart.com. Components-Mart.com si pridržuje pravico, da začasno ustavi ali prekine vaš račun glede na njihove želje.
2), Materialno pisanje:
Vsi uporabniki morajo COMPONENTS-CENTER.COM zagotoviti resnične, veljavne osebne podatke, da bi zagotovili normalno poslovanje. Če imate kakršne koli spremembe, takoj obvestite in posodobite Components-Mart.com.
Vsi uporabniki -Mart.com uporabniki se strinjajo, da sprejmejo e-poštna sporočila in sporočila komponent Component-Mart.com ali Components-Mart.com.

2, PRIVATNOST:

Components-Mart.com ima izjavo o zasebnosti, ki velja za vse uporabnike, vključno z uporabniškim dogovorom. Ko se registrirate, morate brati in sprejeti izjavo o varovanju zasebnosti za uporabo Components-Mart.com, v skladu s pravili (in Components-Mart.com posodobljene različice izjave o zasebnosti) boste v obdobju komponente Component-Mart morali omejiti. com uporabniki.
 • 1), Preden potrdite, o vseh podatkih o uporabniških podatkih, pravem imenu, naslovu, e-poštnem naslovu, kontaktnih informacijah itd. Components-Mart.com se ne bodo uporabljali za druge namene.
 • 2), uporabite neosebne podatke. Komponente-Mart.com bodo zbirali ne-osebne podatke prek IP-naslova, vključno z lastnostmi brskalnika, vrsto operacijskega sistema, domensko ime ponudnika internetnih storitev, ki ponuja storitve dostopa itd. Da bi optimizirali računalniško stran zaslona. Components-Mart.com prav tako omogoča statistične podatke o uporabniškem toku in izboljšuje upravljanje in storitve z zbiranjem zgornjih informacij.
 • 3), Varnost osebnih podatkov. Komponente-Mart.com bodo zaščitile vaše podatke o osebnih podatkih z varno opremo za nadzor strežnika.
 • 4), razkritje osebnih podatkov in omejitev. Components-Mart.com bo zagotovil podatke o osebnih podatkih v skladu z zahtevo službe pravne službe ali glede na namen javne varnosti, ko vlada askComponents-Mart.com razkrije podatke o osebnih podatkih v skladu z zakonskimi postopki. Komponente-Mart.com v takih okoliščinah ne prevzema nikakršne odgovornosti. Pri izpolnjevanju naslednjih pogojev Components-Mart.com uporablja osebne podatke izven potrebnega obsega: Vašo odobritev smo že dobili, ustrezni zakoni in postopki pa zahtevajo Components-Mart.com, da uporabnikom zagotovijo podatke o podatkih.

3, TRGOVINA:

Vsi uporabniki pri nakupu morajo izpolnjevati naslednje pogoje:
 • 1). Uporabniki morajo pri uporabi komponente in nakupu storitve Components-Mart.com upoštevati vse veljavne zakone, predpise, pravila in lokalne zakone. Prav tako morate poskrbeti za upoštevanje teh pogojev uporabe in izjave o zasebnosti, vključno z vsemi pogoji in pravili zgornjih dokumentov.
 • 2), ko kupujete, morate obvezno dokončati transakcijo s Components-Mart.com, razen za prepovedano poslovanje po pogojih uporabe in zakonih. Ko boste naročili, boste v opisu blaga sprejeli omejene pogoje, če bodo ti poslovni pogoji zakoniti in v skladu s tem sporazumom.
 • 3) Oglaševanje, cenik in izjave o Components-Mart.com niso ponudbe. Imamo pravico, da opozarjamo na informacije z ene strani, ko Components-Mart.com odkrijejo številke delov, PO pa očitno napačne ali niso na zalogi. Komponente-Mart.com si pridržujejo pravico do nakupa omejitve qty. Ko položite naročilo, prav tako potrjujete, da ste v zakonsko dobo, da kupite to blago in ste odgovorni za pristnost vseh informacij, ki ste jih navedli v naročilu.
 • 4), ceno izdelka in razpoložljivost bodo določene na spletni strani. Takšne informacije se bodo kadarkoli posodabljale brez obvestila. Dostava bo poravnana različno glede na različne načine pošiljanja, ki jih izberete. Če so na primer nesreče, na primer dobavitelj povečali ceno, spremembe DDV ali napako sistema Components-Mart.com, vsi razlogi povzročijo spremembo cene po potrditvi naročila, Components-Mart.com bo e-poštno sporočilo ali klic, da obvesti te podatke, lahko odloči, ali naj prekliče ali ne.

4, STORITEV KAKOVOSTI IN POŠTNINE:

1), glejte storitev po prodaji.
2), kakovost izdelkov.
Izdelki Components-Mart.com bodo strogo v skladu z vladnimi in strokovnimi standardi. Če brez prejšnjih standardov, bomo izvajali v skladu s proizvajalčevim standardom, če brez vseh zgornjih standardov stranke lahko razpravljajo in odločajo med Components-Mart.com. Vsak problem s kakovostjo ali brez standardov izdelkov lahko uporabniki zahtevajo vrnitev ali zamenjavo.

5, VARNOST SPLETNEGA STRANI:

Sprejeli boste, da ne morete vnesti spletnega mesta na katero koli vrsto programske opreme robot, pajka ali osvežitev za kateri koli namen brez dovoljenja Components-Mart.com v obliki pisanja.
Poleg tega se strinjate, da ne boste:
 • 1), kakršne koli nerazumne in nesorazmerne vedenje, ki lahko preobremenijo spletno mesto Components-Mart.com z (določite diskretnost na Components-Mart.com).
 • 2), brez pisnega dovoljenja Components-Mart.com, spreminjanje, kopiranje, prenos, izdelava izvedenih del, distribucija ali spektakel na spletnem mestu (razen vaših zasebnih podatkov).
 • 3), Interferi ali poskušajo vplivati ​​na običajno delovanje spletnega mesta ali katero koli obdelavo dejanj v spletu.
 • 4), Uporabljajte vsebino, ki je bila s tem povezana zakonodaja in pravila prepovedana.
 • 5), uporabite kateri koli virus, trojanski konj, črv virus, timebomb, preklic bote, velikonočno jajce, vohunsko programsko opremo ali drug računalniški program, ki lahko poškoduje, popravi, izbriše, neželeni učinek, tajni prestrezanje, pogodbo ali prevzame za uporabo katerega koli sistema, ali osebne podatke.

6, IZJAVA PRAVIC INTELEKTUALNE LASTNINE:

Pravica do avtorskih pravic, patent, blagovna znamka, poslovna skrivnost in vse pravice, ki jih ponuja Components-Mart.com, pripadajo Components-Mart.com. brez dovoljenja Components-Mart.com, lahko vsakdo ali član ¡¯ t prenesti, kopirati, prenašati, popraviti in urediti. V nasprotnem primeru nosi vso pravno odgovornost. Komponente-Mart.com imajo pravico do pomnilnika podatkovnega strežnika Components-Mart.com, ko uporabnik uporablja storitev.

7, ODSTRANITEV:

Components-Mart.com je odgovoren za ponudbo tehnične podpore, poskrbite, da je spletna stran v delovnem vrstnem redu, poskusite izogniti prekinitvi storitve ali prekiniti časovno omejitev v najkrajšem času, poskrbite, da se lahko uporabnik brez težav ukvarja z internetom. Toda zaradi višje sile ali drugih razlogov ne morete nadzorovati, onemogočiti spletno stran ali jih ne morejo uporabiti, povzročijo, da je nekaj zapisov, sporočil ali informacij izgubljenih, Components-Mart.com je neodgovorna: in vsak uporabnik ponuja napačno ali nedokončano in lažne informacije o rezultatih, da ne morete uporabljati storitve Components-Mart.com ali trpeti zaradi katere koli druge izgube, Components-Mart.com je neodgovorna.

8, DRUGI

Ta sporazum v vseh pogledih urejajo zakoni Hongkonga. Na tej spletni strani so vsi uporabniki nepreklicno, da je imetnik Components-Mart.com v pristojnosti sodišča in višjega sodišča. Določbe tega sporazuma so ločljive. Če se katera koli določba te pogodbe razglasi za neveljavno ali neizvršljivo, se lahko določba črta, ostale določbe pa se izvršijo.